Om Oss 

Hej! Det är jag som är andra generationens ägare av BeGe Sycenter. Jag tog över efter mina föräldrar i början av 1997 och har själv varit i branschen sedan 1994.

 Välkommen.


Öppettider
Mån-Fre: 10.00 - 20.00
Lördag  : 11.00 - 15.00
Söndag/Röda dagar : Stängt
 

Vilka är vi?

BE-GE SYCENTER har rötter väldigt långt tillbaka i tiden. Grundarna till BE-GE SYCENTER gav sig in i symaskinsbranchen redan 1961, då som försäljare i butik. På den tiden så hade butikerna endast ett symaskinsmärke i sitt sortiment, i butiken som Bengt Berggren och Gull-britt Berggren arbetade i så erbjöds märket Bernina. Detta pågick i ungefär nio år då de valde att gå över till att erbjuda Elnas maskiner istället.

Med stort självförtroende och hela 20 års erfarenhet så startade Bengt Berggren och Gull-britt Berggren deras första egna symaskinsbutik den 17/11 1981. Namnet på butiken var Södervärns Sycenter och var belägen på södra förstadsgatan i Malmö. Affärerna blomstrade och steget till en butik i Malmös största köpcentrum var nära. Året 1987 så var butiken flyttad och namnet hade ändrats till det nuvarande BE-GE SYCENTER vilket syftar till grundarnas första bokstäver i respektives förnamn.

Konceptet vidgades och som mest fanns 7 stycken försäljningsställen runt om i Skåne för att kunna möta efterfrågan. Förutom grundarna så arbetade 25 stycken anställda med försäljningen.

Efter en lång framgångssaga så var det dags för en av de anställda, sonen till grundarna, att ta över butiken på Mobilia. Niklas Berggren som är dagens ägare av BE-GE SYCENTER har sedan 1997 introducerat nya symaskinsmärken samt drivit butiken vidare till en av Sveriges ledande vilket den är idag. Numera finns märkena HUSQVARNA, PFAFF och SINGER till försäljning på hyllorna i butiken samt i Webbshoppen på internet.

Med mer än 55 års sammanlagd erfarenhet i branchen så är vi nu redo att möta framtidens prövningar och framgångar tillsammans med dig, välkommen!